Adam Lambert
Adam Lambert, teljes nevén Adam Mitchel Lambert amerikai származású énekes, dalszerző és színész. 1982. január 29-én született Indianapolisban, Indiana államban. San Diegoban, Kalifornia államban nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben (Kalifornia) él. Az American Idol című tehetségkutató 8. évadában (2009) második helyezettként végzett. Lambert debütáló albuma, a For Your Entertainment2009, ami novemberében jelent meg. Ezzel az albummal egy időben jelent meg a Take One c. album is, melyen líraibb oldaláról mutatkozik be a 28 éves tehetség. Az Idol óta több díjat is nyert: Young Hollywood Award "Az év előadója", Teen Choice Award &quo...
blog
VIVA Hungary | Topik | Adam Lambert

Topik

Adam Lambert, teljes nevén Adam Mitchel Lambert amerikai származású énekes, dalszerző és színész. 1982. január 29-én született Indianapolisban, Indiana államban. San Diegoban, Kalifornia államban nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben (Kalifornia) él. Az American Idol című tehetségkutató 8. évadában (2009) második helyezettként végzett. Lambert debütáló albuma, a For Your Entertainment2009, ami novemberében jelent meg. Ezzel az albummal egy időben jelent meg a Take One c. album is, melyen líraibb oldaláról mutatkozik be a 28 éves tehetség.

Az Idol óta több díjat is nyert: Young Hollywood Award "Az év előadója", Teen Choice Award "Reality/Variety sztár".

Lambert Idol utáni egyik első dala a 2012 című filmnek a főcímdala volt. A számot már megjelenése és a filmpremier előtt meghallgatta Brian May, a Queen gitárosa és elragadtatással írt róla blogján: "Kiváltságos vagyok, hogy hallhattam ezt a számot, amit Adam Lambertnek írtak... ez egy dal egy hamarosan megjelenő filmhez, a 2012-höz. Azt kell mondjam, teljesen kiütött... igazán szenzációs. Sőt, nyilvánvalóan number one sláger lesz, bármelyik bukméker megőrülne, hogy fogadhasson rá. Nem viccelek, én nem olvadok el egykönnyen a férfi énekesektől... de Adam hangja magában foglal mindent, érzékenységet, mélységet, érettséget és elképesztő terjedelmet és erőt, amitől világszerte le fognak esni az állak. Ez egy elképesztő előadás. Semmi kétség. A Rock világának van egy fényes új csillaga."

Egyik kedvenc fellépése az American Idol-ból, mikor Michael Jackson, Black Or White c. számát adta elő. Nem csak a közönséget, de a zsűrit is lenyűgözte.

Ez pedig egy kis válogatás Adamről, mert ő szeret poénkodni és képes mosolyt csalni az emberek arcára egy ártatlan kacagással és Adam-mosollyal :)

American Idol bevágások, illetve a fináléban elhangzott KISS együttessel történő duett. Valaki ezek után is megmeri kérdőjelezni a tehetéségét?

93%

Megjelölés
KOMMENTEK
Szia Vendég, Kommentelj Jelentkezz be vagy Regisztráció  

• kgina kgina hozzászólt | 6 hónappal ezelőtt

http://www.youtube.com/watch?v=onC8v-JFBMA

Nézzétek meg!! :) :*

Megjelölés

• TheEsilla TheEsilla hozzászólt | 10 hónappal ezelőtt

Szombaton és vasárnap 21:15 Animax ---> American Idol season 9 --->Adam mentor lesz,a vasárnapiban pedig előadja a wwfm-et ; ) legértesültebb és legnagyobb magyar rajongó oldal : www.adamlambertdaily.com (nem én szerkesztem és nincs is hozzá "közöm" ugymond az oldal szerkesztéséhez,irányításához)

Megjelölés

• GOBLUE GOBLUE hozzászólt | 10 hónappal ezelőtt

imádom

Megjelölés

• Rubina Mercury Rubina Mercury hozzászólt | 10 hónappal ezelőtt

Sziasztok! írtam egy dalt Adam-nek, de sehogyan sem tudom eljuttatni hozzá, ha valaki tud egy tuti elérhetőséget kérem írja meg nekem!!!!!!!! Előre is köszi a segítséget!

Megjelölés

• sunsetbeach.hu sunsetbeach.hu hozzászólt | 11 hónappal ezelőtt

http://www.sunsetbeach.hu/

Megjelölés

• Fincsyke Fincsyke hozzászólt | 11 hónappal ezelőtt

Imádoooooommmm :)

Megjelölés

• barbi000 barbi000 hozzászólt | 13 hónappal ezelőtt

Livi0509 igazad van!! =) Adam naon cuki!! =)

Megjelölés

• Lena95 Lena95 hozzászólt | 14 hónappal ezelőtt

Azta mennyiszer elment^^ Igazad van :P

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 14 hónappal ezelőtt

egyetértek Adam tényleg hihetetlenül tehetséges,jóképű és a legjobb pasi

Megjelölés

• BleedingStar BleedingStar hozzászólt | 14 hónappal ezelőtt

Adam a világ legjobb pasija! =D Aki szerint meg nem az meg dögöjjön meg. >.<" =D [ezcsakjött :D]

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

Anyira rossz a viva,már én sem nézem,Adam-et akarom látni,nem azt a sok szart amit leadnak.

Megjelölés

• merika0127 merika0127 hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

A pofátlanság teteje, hogy levették Adam klippjeit a Top 10 listájáról, akkor a többi régebbi klippet, miért nem törlik onnan.

Megjelölés

• Fricike Fricike hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

Olyan hogy Adam a top 10-ben majdnem mindig első.

Megjelölés

• Lena95 Lena95 hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

Én már nem is nézem vivát csak ha unatkozom -.-"...elég gáz h pont Adam-et vették ki..már a top 5-ben sem láttam meg a top 10-ben sem, ehhez nem tok mit mondani

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

<3 Hiányzik hogy nem látom annyit Adam-et a viván

Megjelölés

• kicsibence kicsibence hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

Ma a club rotation-ben,a vége fele Ada és az a csaj beszélgetése előtt volt egy zene.Csaj énekelte volt benne egy olya olyan ,hogy "for you".

Megjelölés

• Pixi Pixi hozzászólt | 15 hónappal ezelőtt

szerintem a glam-ből és a Lambert-ből jött :)

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

galm rock, azmonták az american idolba hogy ő glam rock-ot énekel

Megjelölés

• Lena95 Lena95 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Sztem a glam rock-ból jött h glambert, de nem tudom

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Tudja amúgy valaki hogy mit jelent a Glambert

Megjelölés

KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
Válaszok

327

VIVA Chart Show

51% menő  |  327 komment

10 357 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt Hell Eve Star replied 1 hónappal ezelőtt

0

Fórum szabályok

94% menő  |  0 komment

520 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt VIVA Hungary Admin replied 22 hónappal ezelőtt

3

Randikommandó jelentkezés !

50% menő  |  3 komment

139 megtekintés  |  0 megosztás

Audreyna created this thread 6 hónappal ezelőtt ketike replied 19 órával ezelőtt

175

Egy számot keresek!

100% menő  |  175 komment

3 626 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt Guest replied 5 nappal ezelőtt

11

Eric Saade

100% menő  |  11 komment

236 megtekintés  |  0 megosztás

GOBLUE created this thread 8 hónappal ezelőtt nikinho replied 15 nappal ezelőtt