Animék, mangák
Ugyan van olyan topic, hogy minden más, de én szerintem érdemes egy külön topicot indítani ebben a témában.:) Sok olyan ember van, aki szereti az animéket, mangákat, vagy úgy általában a japán kultúrát. Remélem igazam van, és itt is vannak olyan emberek, akik szívesen társalognak erről. Ki tudja, talán még új barátságok is köttethetnek. (Nem vagyok érzelgős, csak optimista.)
blog
VIVA Hungary | Topik | Animék, mangák

Topik

Ugyan van olyan topic, hogy minden más, de én szerintem érdemes egy külön topicot indítani ebben a témában.:) Sok olyan ember van, aki szereti az animéket, mangákat, vagy úgy általában a japán kultúrát. Remélem igazam van, és itt is vannak olyan emberek, akik szívesen társalognak erről. Ki tudja, talán még új barátságok is köttethetnek. (Nem vagyok érzelgős, csak optimista.)

100%

Megjelölés
KOMMENTEK
Szia Vendég, Kommentelj Jelentkezz be vagy Regisztráció  

• kagome1 kagome1 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Serintem igazad van ,én imádom az animéket/mangákat :)

Megjelölés

• Lena95 Lena95 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Én még nem hallottam róla, de amúgy régen imádtam az animéket/mangákat, de most már unom őket. Azért háttérnek még mindig van egy csomó a gépemem :P

Megjelölés

• Lívi0509 Lívi0509 hozzászólt | 16 hónappal ezelőtt

Tudtátok h Adam Lambert-ot nagyon sokszor lerajzolták mangásan?

Megjelölés

• toywriter. toywriter. hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

Kedves Radiofan.:)

Azért jók és ezek nem mesék hanem fantasy kategóriában vannak helyet foglalva.:))
    Nem röhejesek vannak elég rendes karakterű emberek de gondolom ezeket a kis megjegyzéseket azért írtad mert már nézted is ha nem akkor először nézz meg egy olyat aminek a címe érdekesnek hangzik számodra és azután lehet nyilatkozni a számodra fellelhető hibáról és a kis megjegyzésekkel mellette.
    Hát mivel ők érdekesnek találták egyszer egyetlen egyszer ülj le a testvéred mellé és nézz meg egy érdekesnek hangzó mangát/animét és látni fogod benne hogy mi érdekeset is lehet észrevenni .. Sok olyan ember van akinek nincsen saját álma és ezért álomvilágot alakít maga mellé lehet hogy csak ezekkel a anime és manga karakterekkel tudják magukat biztosan megtalálni..
    sokan tuják hogy mi az érdekes a javaslatomat könnyen be lehet váltani csak bekell hozzá kapcsolnod a tv-t vagy a gépet vagy elmész egy nagy könyvboltba és elmész az anime/manga fantasy polcokhoz és beleolvasol.: ))

Megjelölés

• Radiofan Radiofan hozzászólt | 17 hónappal ezelőtt

Ezek a mesek mert jok? Ugy ertem mert vonzo a tejeskocsog szemu merev viselkedesu rohejes figurak? Mint pl hina-chan kepe. Bizonyara olyan mint a nem tom emlekszetek-e meg a Sailor Moon-ra. Az volt aztan a rohejes mese meg anno! Tudom, a noverem imadta nezni. Erre most az ocsem van oda a mostani mangakert. Na, hat ok tudjak.

Megjelölés

• hina-chan hina-chan hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

na én először is azt mondom hogy mivel nem a Narutot, bleachet írtad valamennyire jártas vagy benne XD (azon az agyonfanolásaik a hideg is kiráz tőlük beszélek én aki hinata fan xD)
    Death Note-ról: röviden imádom.... bár azt gondolom, hogy kicsit lehetett volna hosszabb, a rajzolása viszont nagyon tetszik

Megjelölés

• Tam Tam hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

Sziasztok:)
    Nem nagyon vagyok jártas ezekben az anime dolgokban de van egy nagy kedvencem az pedig a Death Note. Ti mit gondoltok róla? Nektek h tetszik?

Megjelölés

• hina-chan hina-chan hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

Üdv Ryta-chan ^^
    Mondjuk nem ártana elkezdeni egy témát (ez tény xD)
    Mondjuk akkor legyen Kuroshitsuji xD
    Gondolom ismered és akkor miért szereted?
    Vagy ha nem ez akkor Naruto xD

Megjelölés

• Ryta-chan Ryta-chan hozzászólt | 18 hónappal ezelőtt

Üdv mindenkinek, aki idetéved!!:)

Megjelölés

KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
KAPCSOLÓDÓ TOPIKOK
Válaszok

327

VIVA Chart Show

51% menő  |  327 komment

10 358 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt Angels replied 1 hónappal ezelőtt

0

Fórum szabályok

94% menő  |  0 komment

521 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt VIVA Hungary Admin replied 22 hónappal ezelőtt

3

Randikommandó jelentkezés !

50% menő  |  3 komment

140 megtekintés  |  0 megosztás

Audreyna created this thread 6 hónappal ezelőtt ketike replied 1 nappal ezelőtt

175

Egy számot keresek!

100% menő  |  175 komment

3 628 megtekintés  |  0 megosztás

VIVA Hungary Admin created this thread 22 hónappal ezelőtt Guest replied 6 nappal ezelőtt

11

Eric Saade

100% menő  |  11 komment

236 megtekintés  |  0 megosztás

GOBLUE created this thread 8 hónappal ezelőtt nikinho replied 16 nappal ezelőtt